Pålitelig storkjøkkenutstyr til gode priser

Pålitelig storkjøkkenutstyr til gode priser

Takket være enhetene som tilbys av oss, skal alle som har til hensikt å åpne et serveringssted, finne passende storkjøkkenutstyr. Kjøkkenbutikken vår leverer utstyr av høy klasse som er uunnværlig i denne bransjen. Vi er en produsent som prioriterer kvalitet. I tilbudet vårt, blant produktene som selges, finnes møbler, konsepter, moduler og storkjøkkenutstyr som er perfekt tilpasset behovene til et profesjonelt spisested. Alt storkjøkkenutstyr som vi tilbyr kunder, er nemlig produsert i henhold til de høyeste standardene for å oppfylle deres forventninger.

Storkjøkkenutstyr og lokalets karakter

Vi har stor erfaring og kunnskap om spisesteder, og det er derfor man kan gjennom oss ikke bare kjøpe godt storkjøkkenutstyr, men også benytte seg av vår profesjonelle rådgiving. Basert på hva virksomhetens karakter er eller vil være, skal vi hjelpe deg å velge produkter som blir mest optimale med tanke på hastigheten på servering av mat, antall retter eller energiforbruk. Storkjøkkenutstyr som finnes i vårt tilbud, gir mange muligheter. Vi er forberedt på å utstyre hvert lokale, alt fra food truck og mindre spisesteder til store og utsøkte restauranter.

Pizzaovner for din storkjøkkenutstyr

Det er hovedsakelig to hovedtyper av utendørs pizzaovner: gass og vedfyrt. Gassovner er vanligvis avhengige av propan og gir konstant drivstoff gjennom hele kokeprosessen. Tre stekt ovner er litt mer temperamentsfulle. Du må følge nøye med på treet – vanligvis pellets – for å sikre at det får rikelig med luftstrøm og ikke trenger å fylles på igjen. Mange purister hevder vedfyrt pizza smaker bedre. Trekull kan også ofte brukes i vedfyrte ovner. Og noen ovner, inkludert vårt toppvalg, tilbyr både tre- og gassalternativer.

Mer informasjon: https://gastroline.no/produktkategori/pizzautstyr/pizzaovner-pizzautstyr/

Universelt storkjøkkenutstyr

Serveringsbransjen er en bransje der det er høy konkurranse, og det åpnes nå og da nye lokaler. Godt storkjøkkenutstyr i seg selv er ikke en garanti for full suksess, men det skal definitivt bidra til den. Selv den mest fremragende kokken vil ikke tilberede sofistikerte retter hvis han ikke har riktig utstyr. Storkjøkkenutstyr er det eieren bør fokusere mest på når han bestemmer menyen.

Storkjøkkenutstyr som finnes hos oss, kan anvendes på restauranter, kafeer, pizzarestauranter, gatekjøkken og på spisesteder på bensinstasjoner. Som produsent av storkjøkkenutstyr har vi utarbeidet et så omfattende tilbud at alle som driver et spisested, kan finne hos oss alt som trengs. Vi tilbyr både utstyr og møbler som i samsvar med anbefalingene fra Mattilsynet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet.